Dogodki

Pomladni vinsko kulinarični večer

Pomlad nam počasi že trka na vrata in prebuja prve znanilce tega lepega letnega časa. 

Ker okoli nas že cvetijo zvončki in trobentice, jo že komaj čakamo, kaj pa vi?
Z veseljem vas vabimo na tradicionalni vinsko kulinarični večer s pomladnim pridihom, ki ga bomo ustvarjali skupaj z dijaki in študenti Grma Novo mesto, centra biotehnike in turizma.Na voljo bo pet-hodni degustacijski meni ob vinski spremljavi izbranih vin vinske kleti Krško – KZ Krško (meni je v priponki).
Dogodek se bo odvijal V ČETRTEK, 21. MARCA 2024 S PRIČETKOM OB 17. URIv Hiši kulinarike in turizma – Gostišču na trgu, Glavni trg 30, v Novem mestu.Za glasbeni uvod večera bodo poskrbeli učenci glasbene šole Marjana Kozine iz Novega mesta.
Prijave sprejemamo do torka, 19. marca 2024.
Veseli bomo, če boste večer preživeli v naši družbi.Naj nas druži vino, kulinarika in naša zgodba:)

Naročilo velikonočnih potic

V Slaščičarni in Butični trgovini Hiše kulinarike ponujamo možnost naročila potic. Naročilo je možno do torka 26. 3. 2024, prevzem pa v petek in soboto, 29. in 30. 3. 2024. Več v priponki. Vabljeni!

Informativni dnevi na Grmu Novo mesto

Vabljeni, da se nam v petek in soboto, 16. in 17. 2. 2024 pridružite na informativnih dneh na Grmu Novo mesto na Sevnem in na Srednji šoli za Gostinstvo in turizem v Novem mestu. Predstavili vam bomo izobraževalne programe in učni proces na Grmu. Vabljeni!

Valentinovo v Hiši kulinarike

V sredo, 14. 2. 2024 v času od 12.00 do 19.00 ure vabljeni v restavracijo Hiše kulinarike, kjer vas bomo razvajali z okusno Valentinovo ponudbo.

Vinsko kulinarični večer z Vini Kajin, 22. 2. 2024

V četrtek, 22. 2. 2024 vabljeni na Glavni trg v Hišo kulinarike in turizma, kjer se bomo od 17 ure dalje družili na Vinsko kulinaričnem večeru. Vabljeni!

Pustni krofi

Vabljeni v slaščičarno Hiše kulinarike, kjer vas čakajo vsak dan sveži, ročno izdelani domači krofi. Ob nakupu 10 krofov, enega prejmete brezplačno.